EFOP-1.3.5-16-2016-00581 “Tetétlen nem tétlen”

2019-12-20T11:32:24+00:00 2017|Projektek|

Széchenyi 2020 - Kedvezményezetti infóblokkA Frekvencia Egyesület 2017. április 1 és 2020. március 31. között Tetétlen községben valósítja meg projektjét a fenti elnevezéssel.

A projekt célja, hogy a generációk közötti kapcsolatot erősítse, a helyi közösség számára lehetőséget biztosítson a közösség élményének megélésére, és teret adjon további helyi kezdeményezéseknek, erősítse a helyi lakosok önszervező képességét. A projekt elsősorban a már létező kisközösségek kapacitását és aktivitását kívánja erősíteni, hogy egymással is együttműködve szervezzenek a későbbiekben a helyi közösség együttélését javító programokat, Tetétlen vonzó, élhető településsé váljon a fiatalok számára is, az idősebbeket pedig a község megbecsült polgáraivá emelje.

Három éven keresztül számos közösségi programra, rendezvényre, sporteseményre kerül sor a településen, melyekről a település és a projekt facebook oldalán közlünk információkat.

A projektet az Európai Unió támogatásával, a Széchenyi 2020 Fejlesztési Program keretében 100%-os támogatás mellett, 25.000.000 Ft felhasználásával valósítja meg a Frekvencia Egyesület.